Merete og gospelartisten Andrae Crouch

ARTISTEN Merete Haslund liker aller best å synge.  Merete har så langt hatt en allsidig musikalsk karriere med egne prosjekter, i tillegg til koring for bl.a. Erik Bye, Bjørn Eidsvåg, Carola, Karoline Krüger og Hans Inge Fagervik.

I 2008 turnerte Merete med den internasjonalt kjente gospelartisten Andrae Crouch – en mann som har jobbet med både Michael Jackson og Madonna.

Her kan du se et filmklipp hvor Merete er med å kore for Andrae Crouch:

Men viktigst av alt synes Merete det er å jobbe med barn

Merete Haslund har også vært dirigent for Tromøy MiniSing, hvor hun bl.a. satte opp musikalen «Å, så vakkert!» – skrevet og komponert av hennes mann, Hans Inge Fagervik.

«Alt hører sammen» er en musikal som ble til for å skape et godt klassemiljø i en problemklasse på 5. trinn. Gjennom roller og oppgaver ble hver elev involvert i prosjektet, og det hele ble avsluttet med en forestilling for familie og foresatte.

James Taylor på norsk

Merete Haslund har alltid vært glad i James Taylor sine sanger, og har hatt en drøm om å synge sangene hans på norsk. Nå er denne drømmen i ferd med å gå i oppfyllelse. Bjørg Øygarden og Hans Inge Fagervik oversetter i disse dager et knippe av Taylor sine sanger.

I mars 2012 blir det konsert og kanskje blir det også plateinnspilling i løpet av året.

Det er stengt for kommentarer.